|

STORY: Dromen najagen 4/5: Practice what you preach (NL)

Dromen najagen deel 4 van 5: practice what you preach!

Ja, hoe zit dat nu weer met mensen die hun dromen najagen?

Het brengt veel teweeg met een mens om je dagelijks leven zo in te richten dat je vorm kan geven aan dat wat je het allerliefste doet. Ik vind dit vrij beslissen een heel mooi eerbetoon aan wat vrijheid kan betekenen in je leven. Vrijheid om aan mezelf uitdrukking te geven als kunstenaar, vrijheid om mijn tijd in de week zelf in te richten met mijn gezin, zoals ik het het liefste zie, opdat ik de beste versie van mezelf kan zijn.

Op deze manier vrijheid combineren met ondernemen en ondernemer zijn, heet tegenwoordig heel mooi een freedompreneur. Flauwekul en dikke zever? Nee, toch!

Deze week ben ik aan het surfen.

Zalig vind ik het om mijn eigen tijd zo te kunnen organiseren!!! See you on the next wave en anders wanneer het zout van de oceaan uit mijn haar gewassen geraakt!

Creatief uiting geven aan mezelf is mijn passie in dit leven. Daarom wil ik uit dit leven halen wat er in zit. Jij uit jouw leven toch ook?! Neem jezelf en je dromen gewoon au sérieux. Vragen? Laat van je horen!

Als mijn wetsuit thuis in bad is uitgespoeld en mijn verf ook terug droog is, schrijf ik mijn laatste blogpost. Want hoe zit dat toch met mensen die hun dromen najagen?

Inspirerende groet,

Sige

Link naar mijn recente kunstwerken: https://sigenagels.com/portfolio/

Deel 3 gemist? dromen omzetten deel 3 van 5

of link naar mijn instagram:

https://www.instagram.com/sigenagels/

Similar Posts